1. Cum Nokia a anuntat ca va reveni pe piata smartphone-urilor, cei de la The Guardian se intreaba - e Nokia 3210 cel mai bun telefon din istorie? Desigur, nu poate face aceleasi lucruri ca un iPhone sau Galaxy S6, insa bateria tinea mai bine de o saptamana! Exista si glume pe acest subiect: <Tocmai am gasit un Nokia 3210 in sacoul pe care l-am purtat la nunta in 2001. Inca mai avea 2 bare la baterie>. 

Alte argumente ale celor de la The Guardian? Faptul ca era aproape indestructibil si .. Snake!2. Piata device-urilor portabile urmeaza sa creasca cu 173.3%, anunta cei de la IDC. In total, 72 de milioane de astfel de device-uri vor fi vandute in acest an. Iar numarul se va dubla pana in 2019.

3. Cei de la Samsung se pregatesc de lansarea unui nou telefon - Galaxy S6 Edge Plus, o versiune cu diagonala mai mare a recent lansatului Galaxy S6 Edge.

4. E3 s-a incheiat iar gamerii au de ce sa fie entuziasmati avand in vedere ce a fost prezentat. De la Fallout 4 la urmatorul joc din seria Tomb Raider, in urmatoarele 12 luni vor aparea jocuri pentru toate gusturile si consolele.

5. Taylor Swift a anuntat ca nu va permite ca ultimul ei album sa fie disponibil in Apple Music, serviciul de streaming al companiei americane ce urmeaza sa fie lansat, pana cand artistii nu vor fi platiti pentru continutul oferit gratuit utilizatorilor. Cei de la Apple au reactionat si au anuntat ca Apple Musci va plati artistii.

6. Cei de la Apple au patentat un material care va face ca liniile de antene de pe iPhone-uri sa poata deveni istorie.

 

7. O noua aplicatie este descarcata intr-un numar mare de adolescenti. Se numeste Jott si este o aplicatie de chat. Ce are insa in plus fata de cele existente? Nu e nevoie de vreun plan de date, aplicatia folosind Bluetooth-ul sau Wi-Fi-ul pentru a crea retele inchise cu alte device-uri.

8. Orasul Ramnicu Valcea, supranumit Hackerville, apare intr-un nou filmulet al celor de la Symantec. Americanii au facut un documentar de 20 de minute in care spun ca Ramnicu Valcea ar fi cel mai periculos oras de pe Internet.

9. Cercetatori de la Universitatea din Tel Aviv au descoperit un mod de a intra abuziv in laptopuri - folosind un receiver radio si o lipie de paine.

10. Reuters anunta ca Facebook recupereaza teren fata de YouTube in ceea ce priveste modul prin care marile companii isi pot prezenta produsele prin intermediul unor clipuri online, categoria cu cea mai mare crestere a reclamelor pe Internet.

Bonus - toate trailerele prezentate la E3!