1. Google ar urma sa prezinte noile telefoane Nexus marti, 29 septembrie, care vor veni direct cu Android 6.0 Marshmallow in forma pura, fara interfata pusa de producatori. Nexus 5X si 6P ar trebui sa fie denumirile alese. PhoneArena prefateaza momentul cu O istorie vizuala a telefoanelor Nexus. Marshmallow va ajunge pe Nexus-urile deja lansate incepand din 5 octombrie.

2. Ceasul inteligent romanesc Vector, a carui baterie tine 30 de zile, se bucura de review-uri favorabile in toate publicatiile de tehnologie. El poate fi folosit impreuna cu telefoane care au cel putin iOS 8, Android 4.4 sau Windows Phone 8.1.

3. Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si cel al Microsoft, Bill Gates, vor ca internetul sa poata fi folosit de toti locuitorii globului pana in 2020, declaratie pe care au facut-o cu ocazia intalnirii ONU din aceasta perioada. Proiectul face parte dintr-un plan mai amplu de eradicare a saraciei pana in 2030.

4. iPhone 6s este unul dintre cele mai bune telefoane pe care le-am folosit, dar iata de ce n-ar trebui sa-l cumperi, spune Lisa Eadicicco intr-un review pentru Business Insider. Ideea de baza: diferentele intre 6s si 6 nu sunt foarte mari.

5. Ramanem la iPhone 6s si aflam cat de bune sunt fotografiile pe care poate sa le faca, prin intermediul unui articol publicat de PhoneArena.

6. Sony Xperia Z5 Premium a adunat cel mai mare numari de fani in luna septembrie, fiind urmat de OnePlus 2 si de Note 5. GSMArena publica lista celor mai tari smartphone-uri de la inceputul toamnei.

7. Scapam de reclame pe YouTube din data de 22 octombrie, daca platim un abonament de 10 dolari pe luna.

8. Daca vrei sa-ti pui WhatsApp pe tableta, e un pic mai complicat, dar stresul merita. Iata pasii pe care trebuie sa ii faci.

9. De la ZDNet aflam cum putem dezlipi etichetele de garantie ca sa umblam in interiorul gadgeturilor, dar sa nu pierdem reparatiile gratuite. Metoda e ingenioasa, dar trebuie sa lucrezi cu rabdare. Cu multa rabdare.

10. Poti transforma 300 de dolari in 60 de milioane de dolari in numai doi ani. Te invata cei de la inc.com care tin sa precizeze ca asta e exceptia, nu regula.