1. Apple va lansa un iPad cu ecran mare, de 12.9 inch, iar acesta ar urma sa vina cu un stylus pentru touchscreen. Acesta ar urma sa fie un accesoriu optional. Apple are inca din 2010 un patent pentru un stylus haptic.

2. Microsoft va oferi in aceasta saptamana mai multe informatii despre noul Windows 10.
Sistemul de operare reprezinta o mutare decisiva pentru companie, acestia dorind sa se redreseze dupa esecul inregistrat de Windows 8, prezent pe mai putin de 10% din calculatoare in acest moment.

3. Bloomberg a anuntat ca HTC va lansa, pe langa urmatorul telefon de varf, HTC Hima (M9), si primul smartwatch al companiei. Conform Bloomberg, noul telefon HTC va avea o camera de 20MP, camera frontala fiind cu UltraPixel. In ceea ce priveste ceasul inteligent, singura informatie cunoscuta este ca va avea serviciul fitness Under Armour.

4. Apple ar putea sa sa faca primul upgrade al camerei in ceea ce priveste megapixelii senzorului de imagine din 2011 incoace. Conform TechNews Taiwan, iPhone 6S va avea o camera de 10MP.

5. Google a gasit un nou mod de a-i enerva pe cei de la Microsoft - au inceput sa prezinte bug-urile din Windows 8!

6. A fost arestat barbatul responsabil pentru hack-ul asupra PlayStation si Xbox in perioada Craciunului

7. Fox News anunta ca programul NSA a ajutat Statele Unite sa stranga dovezi impotriva Coreei de Nord in cazul hack-ului asupra Sony Pictures. Mai mult, New York Times scrie ca agentia americana s-a infiltrat in sistemele nord-coreenilor inainte ca acestia sa atace Sony.

8. Problema cipului Snapdragon 810 cu supra-incalzirea care a adus in discutie amanarea lansarii unor telefoane de top in 2015 sau folosirea altor cipuri s-a rezolvat.

9. Noi zvonuri in ceea ce priveste Samsung Galaxy S6 si versiunea Edge a acestui telefon spun ca spatele telefonului va fi din geam, avand partea laterala din metal. Iar ambele telefoane ar avea o baterie ce nu poate fi schimbata

10. Facebook urmeaza sa angajeze nu mai putin de 1200 de oameni noi, compania condusa de Mark Zuckerberg dorind sa investeasca masiv - realitatea virtuala, dronele si centrele de date sunt cele care i-au facut pe cei de la Facebook sa isi doreasca angajarea a 1200 de oameni.

Cel mai tare clip lansat in ultima saptamana: