1. Cei de la Samsung au recunoscut problemele intampinate de Galaxy S5 dupa update-ul la Android 5.0 Lollipop. Mai multe erori au fost remarcate de utilizatori din Norvegia sau Marea Britanie, dar si de noi. Cei de la Samsung au transmis ca trimit micro update-uri pentru a rezolva problemele

2. Meciul secolelor din box, Floyd Mayweather - Manny Pacquiao, castigat de american la decizie, a fost in direct la Pro TV. In SUA, meciul a fost disponibil in sistem Pay-Per-View pentru 100 de dolari! Multi utilizatori l-au vazut insa ilegal cu ajutorul aplicatiei Periscope, unde mii de utilizatori au transmis meciul, la o calitate foarte slaba.

3. Dave Goldberg, CEO-ul SurveyMoney si sotul COO-uui Facebook, Sheryl Sandberg, a murit in acest weekend la varsta de 47 de ani. Aflat in vacanta alaturi de sotia lui, Dave Goldberg a decedat vineri seara, cauza nefiind dezvaluita.

4. Motivul pentru care Barack Obama si Mark Zuckerberg se imbraca la fel in fiecare zi a fost analizat de un psiholog.

5. Reteaua de socializare Facebook va permite in curand postarea completa a articolelor de presa sau a textelor de pe diferite site-uri si bloguri in incercarea de a-si mentine utilizatorii conectati la pagina de Facebook.

6. Imagini concept cu LG G5 au aparut pe internet. Telefonul abia a fost lansat in urma cu o saptamana. Conform imaginilor concept, G5 va fi un rival pentru Galaxy S6 edge.

7. Un clip oficial lansat de Samsung arata cum este produs Galaxy S6 edge, telefonul cu unul dintre cele mai frumoase design-uri de pe piata.

8. Cei de la OnePlus si Cyanogen si-au incheiat parteneriatul. Compania din China care a lansat popularul OnePlus One in urma cu un an se pregateste sa lansarea succesorului sau, OnePlus Two.

9. Samsung va produce cipul principal pentru urmatorul iPhone si display-uri pentru alte produse Apple. Vestea este proasta pentru TSMC, cei care au produs cipul pentru versiunea precedenta de la iPhone, dar si pentru SanDisk.

10. Cei de la Business Insider au lansat noul lor top al celor mai bune smartphone-uri din lume. Samsung si Apple domina categoric.

Bonus: Un Apple Watch a fost 'testat' de cei de la FullMag - l-au impuscat, un glont calibrul 50 spulberand smartwatch-ul.