1. In ceea ce ar putea fi cel mai mare jaf de banca de pana acum, hackerii se pare ca au furat 300 de milioane de dolari din 100 de banci din 30 de tari. Suma ar fi insa chiar de 3 ori mai mare conform Kaspesky LAB.

2. Cei de la Business Insider iti spun ce sa faci in cazul in care ti se sparge ecranul telefonului

3. Meizu se pregateste sa lanseze primul telefon cu Ubuntu la Mobile World Congress.

4. iOS a fost multa vreme laudat pentru faptul ca este un sistem de operare stabil, pe care te poti baza in orice conditii. Iata insa ca Android 5.0 Lollipop al celor de la Google reuseste sa il bata in aceasta categorie.

5. Un calculator vechi de 25 de ani s-a vandut cu 23.000 de dolari pe eBay. Ce il face special? Exista mai putin de 200 in intreaga lume!

6. Apple a fost numita a doua cea mai inovatoare companie din lume, fiind depasita doar de catre Warby Parker. Este un salt impresionant pentru Apple, aflata pe locul 14 in urma cu un an.

7. HTC va lansat telefonul One M8i, o alternativa mid-range la One (M8). Diferenta fata de acesta vine in ceea ce priveste procesorul si camera, aceasta urmand sa fie de 13MP.

8. O sa apara un nou joc Mortal Kombat! Va fi lansat pe 14 aprilie pe PC, PS 4 si Xbox One. Pana acum au fost anuntate 14 personaje pentru Mortal Kombat X

9. Steve Jobs era cunoscut ca un tiran pentru angajatii sai. Intr-un interviu in New Yorker, Jony Ive, chief designer la Apple si bun prieten cu Steve Jobs, explica de ce fondatorul Apple era atat de dur

10. Cercetatorii au testat un device care sa-i ajute pe copiii surzi sa auda pentru prima data.