1. Meizu va lansa un nou smartphone astazi, pe 8 decembrie. Vice-presedintele companiei, Li Nan, a spus despre acest telefon ca este unul de calitate pentru tineri. Desi Li Nan nu a dezvaluit mai multe, GSM Arena scrie ca telefonul in cauza este Meizu K52 cu cip octa-core MediaTek la 1.7 GHz, 2GB de RAM, display de 4.6 inch 1920x1080. Telefonul va costa in jur de 160 de dolari.

2. Telefoanele de top ce urmeaza sa fie lansate in 2015 precum Samsung Galaxy S6, LG G4 sau HTC Hima ar putea sa fie lansate cu intarziere. Asta din cauza unor probleme pe care le intampina cei de la Qualcomm cu urmatorul cip, Snapdragon 810.

3. Samsung Galaxy S5 a inceput sa primeasca update-ul pentru Android 5.0 in Europa. Polonia a fost prima tara in care acest update a devenit disponibil, urmand sa fie lansat si pe alte piete.

4. Sony este intr-o situatie foarte dificila - atacati de catre hackeri, cei de la Sony s-au trezit cu multe documente publicate, inclusiv salariile unor actori. De asemenea, 47.000 de CNP-uri, inclusiv al unor celebritati precum Sylvester Stallone sau Judd Apatow, au fost furate! Sony este insa si ironizata pentru ca a salvat toate parolele intr-un folder numit ... "Password"

5. Dolby a lansat un nou proiect urias, nefiind doar audio asa cum v-ati astepta. Ci un rival pentru IMAX! Acest ecran urias va putea sa proiecteze filme folosind tehnologia "Dolby Vision" la care se lucreaza de ani buni.

6. Mark Zuckerberg i-a atacat pe cei de la Apple intr-un interviu pentru Time Magazine. CEO-ul Facebook considera ca Apple ar trebui sa scada pretul produselor.

7. YouTube pentru Android a primit un update major. Versiunea 6.0.11. a aplicatiei include acel 'Material Design' de la Android 5.0

8. Daca iti doresti mult noul iPhone 6, ar fi bine sa te grabesti, pentru ca stocurile e posibil sa se epuizeze. Analistul Steven Milunovich de la UBS spune ca dupa Anul Nou, compania americana va scadea numarul de telefoane iPhone 6 fabricate

9. Cand planuieste Microsoft sa lanseze Windows 10? Seful Operating Systems Group, Terry Myerson, a dezvaluit harta lansarii ultimului sistem de operare al celor de la Microsoft. Pentru consumatori, Windows 10 va fi lansat "la sfarsitul verii sau inceputul toamnei"

10. Apple e acuzata ca a sters muzica oferita de rivali precum Amazon din iPod-urile utilizatorilor. Acesta poate fi un proces de peste 1 miliard de dolari.

Viralul saptamanii: