Jurnaliștii de la The Sun au adunat cele mai bune aplicaţii care îţi vor face viaţa mai uşoară sezonul acesta. Trebuie doar să-ţi pregăteşti telefonul!

Cea mai bună aplicaţie pentru protecţia pielii: UVI Mate

Cu toţii vrem să ne relaxăm la soare, fie că mergem la plajă sau, pur şi simplu, la o terasă cu prietenii. Din păcate, însă, de multe ori uităm de sănătatea pielii noastre.

O aplicaţie precum UVI Mate te poate proteja de arsuri şi chiar de cancerul de piele. Tot ce trebuie să faci este să selectezi ce tip de piele ai şi aceasta îţi va aminti când să aplici şi să reaplici loţiunea de soare, pentru e evita înroşirea pielii.

În plus, îţi va spune când e nevoie să faci o pauză la umbră pentru a te răcori şi te lasă să urmăreşti statisticile razelor ultraviolete oriunde în lume.

Cea mai bună aplicaţie pentru petrecerile BBQ: GrillTime

Cu aplicaţia GrillTime poţi seta un temporizator pentru prepararea diferitelor mâncăruri precum pui, burgeri, porc, peşte şi legume. Apoi, te poţi bucura liniștit de soare, cu prietenii.

GrillTime îţi oferă şi detalii despre pregătirea fiecărui preparat, de la tăiere şi spălare până la secrete de condimentare.

Fie că eşti începător şi vrei să pregăteşti primul grătar, fie că ești deja pasionat de gătit, aplicaţia îți va fi de mare ajutor.

Cea mai bună aplicaţie pentru iubitorii de cafea: Secret Menu for Starbucks

Meniul oficial oferit de Starbucks este destul de limitat, dar personalizarea băuturilor nu trebuie să reprezinte un efort din partea ta.

Aplicaţia îţi permite să vezi numeroase reţete pentru cele mai creative combinaţii de băuturi, iar tot ce trebuie să faci este să le spui celor de la casa de marcat ce ingrediente dorești.

Dacă vrei să alegi o băutură cu mult caramel, sau ai chef de frişcă şi multă culoare, aplicaţia adună toate reţetele pentru tine. Fii gata să comanzi!

Cea mai bună aplicaţie pentru cei indecişi în privinţa bagajelor pentru vacanţă: PackPoint

Vrei sa pleci în vacanţă însă nu ai nici cea mai mică idee ce să împachetezi? Tot ce trebuie să faci este să adaugi detaliile călatoriei tale în aplicaţia PackPoint, destinaţiile şi planurile pe care le ai când ajungi acolo, fie că mergi la un restaurant, la o întâlnire de afaceri sau urci pe un munte.

Vei primi o listă personalizată cu toate obiectele esenţiale (până la ultimul detaliu!), conform vremii şi activităţilor planificate în perioada vacanţei. În plus, lista va fi salvată pentru următoarele tale călătorii.

Cea mai bună aplicaţie pentru fitness: Runkeeper

Nimeni nu vrea să petreacă ore în şir la sală atunci când soarele pare să îi invite pe toţi afară.

Aplicaţia Runkeeper îţi urmăreşte ruta de alergat, te ajută să-ţi personalizezi rutina coform nivelului de activitate şi programului şi te motivează prin provocări şi curse virtuale cu alţi prieteni.

Dacă vrei să ajungi la greutatea dorită fără efortul stabilirii unui program de fitness, Runkeeper se ocupă de toate detaliile pentru tine.