Cum ti-ai putea face viata mai usoara atunci cand te dai pe Youtube? Simplu! Cu cateva trucuri pe care le poti aplica oricand si pe care oricine le poate tine minte!

Cum poti descarca imediat orice video pe Youtube

Doua litere sunt suficiente ca sa descarci orice video iti place de pe Youtube. Tot ce trebuie sa faci e sa scrii “ss”(fara ghilimele), in URL-ul video-ului. De exemplu, in loc de https://www.youtube.com/watch?v=YL9RetC0ook, scrie https://www.ssyoutube.com/watch?v=YL9RetC0ook si vei putea alege atat tipul de fisier, cat si rezolutia la care sa fie salvat video-ul respectiv. Atentie, insa! E ilegal sa descarci continut protejat de drepturile de autor.

Cum poti descarca orice audio de pe Youtube

La fel ca in cazul anterior, trebuie sa scrii inainte “listento”(fara ghilimele). Si de data asta, vei putea alege tipurile de fisier in care sa fie descarcat materialul audio. Dar te sfatuim sa folosesti aceasta optiune pentru a-ti descarca un podcast, de exemplu, nu muzica sau alte tipuri de continut protejat.

Cum poti cauta videoclipuri, fara sa intri pe Youtube

Asta o poti face doar daca folosesti Google Chrome. Scrie youtube.com in bara de cautare, apoi apasa tasta “Tab”. Se va activa cautarea in site. Tot ce trebuie sa faci acum e sa scrii numele videclipului, sau ce anume vrei sa cauti si vei fi redirectionat imediat pe pagina cu rezultate

Cum sa pui pauza oricarui videoclip

Una din posibilitati e sa apesi tasta Space, dar asta functioneaza doar daca e selectat videclipul respectiv. Altfel, pagina se va derula. Daca vrei sa pui pauza sau sa reiei redarea de oriunde din pagina de Youtube, apasa tasta “K”.

Cum  sa accesezi interfata Youtube pentru TV

Esti curios sa vezi cum arata interfata de TV a Youtube? Fara alte distractii si elemente care sa te enerveze? Acceseaza adresa https://www.youtube.com/tv si vei vedea site-ul in alte haine. Exista insa si un dezavantaj. Nu vei avea acces la functiile specifice intefetei web. Optiunea e disponibila si de pe smartphone sau tableta, in caz ca nu vrei sa folosesti aplicatia dedicata.

Cum vezi video-uri restrictionate, fara sa te loghezi

Unele dintre filmuletele puse pe Youtube sunt restrictionate pentru copii. Ca sa le poti vedea, e nevoie sa te loghezi. Dar poti evita sata, daca scrii “nsfw”(fara ghilimele), intre www si youtube. O alta posibilitate e sa schimbi portiunea "watch?v=" cu "v/". Fara ghilimele. Ai grija insa ce fel de clipuri alegi sa vezi.