Bogatii lumii au o calitate in comun: hotararea si rapiditatea cu care iau deciziile. Asta a reiesit dintr-o analiza facuta de celebrul jurnalist american Napoleon Hill care a trait in perioada 1883-1970. Studiul sau a fost realizat in 1937, dar cei de la Business Insider l-au adus din nou in prim-plan si au spus ca aceasta concluzie se pastreaza si in lumea de astazi. 

Pe langa faptul ca oamenii cu bani iau decizii rapid si cu incredere in ei, acestia isi si schimba deciziile, in cazul in care situatia o impune, insa in urma unei analize facute pe indelete, a mai notat Hill.

"Oamenii care nu reusesc sa acumuleze bani, fara exceptie, au obiceiul de a lua decizii, in cazul in care sunt capabili de asta, cu mare greutate, si schimba deciziile acelea rapid si des", mai spune jurnalistul american.

Puterea de a lua decizii cu promptitudine este, dupa parerea lui, al 7-lea pas din cei 13 pasi care te duc spre o viata bogata.

Jurnalistul mai are un sfat: "tine-ti ochii si urechile deschise, si gura inchisa, daca vrei sa fii capabil sa iei decizii rapid".