Un barbat de 35 de ani a fost arestat pentru ca a pacalit 2 femei intalnite pe Tinder sa-i dea 26.000 de dolari. "Talhariile online sunt in crestere" spune procurorul din Manhattan care se ocupa de caz, Cyrus R Vance Jr.

Conform plangerii criminale, Brandon Kiehm este un barbat care plimba caini insa care sustinea pe Tinder ca este Tristan Acocella, un bancher de la Goldman Sachs. In iulie 2015, el s-a potrivit pe aplicatie cu o femeie, devenind un cuplu pentru cateva luni. In august, Kiehm i-a cerut bani pentru ca "sora lui trecea prin tratament impotriva cancerului iar portofelul ii fusese furat". Femeia i-a dat 14.000 de dolari.

O a 2-a femeie a patit acelasi lucru la finalul anului trecut, spunand ca "Tristan" i-a zis ca mama lui are cancer si i-a dat 12.000 de dolari. In ambele cazuri, Kiehm le-a "platit" banii inapoi femeilor cu cecuri care au fost respinse de catre banca. Un detectiv a contactat-o pe mama lui Kiehm iar aceasta a spus ca "nici ea si nici fiica ei nu au avut si nu au cancer".