Reteaua de socializare Facebook are 955 de milioane de utilizatori activi, insa cei mai multi dintre ei sunt tineri. Cu toate acestea, in ultimii doi ani a crescut puternic numarul femeilor cu varsta peste 55 de ani. 

Florence Detlor este insa declarata cea mai in varsta utilizatoare a retelei Facebook. Doamna de 101 ani a fost invitata sa faca o vizita la sediul Facebook, unde l-a cunoscut pe Mark Zuckerberg, care are aproximativ varsta nepotilor ei. Ea s-a intalnit si cu Sheryl Sandberg, COO la Facebook.

Sandberg a postat poza ieri pe Timeline-ul sau si a scris: "Onorata sa o cunosc pe Florence Detlor, care la 101 ani este cea mai in varsta utilizatoare inregistrata a Facebook. Multumim ca ne-ai vizitat, Florence!".

Fotografia a strans nu mai putin de 5 mii de like-uri si comendarii de la utilizatori care au bunici de 102 si 103 ani, cu totii tintind titlul lui Florence.

Potrivit profilului sau de Facebook, Florence a absolvit Occidental College in 1932. Ea locuieste acum in Menlo Park, exact localitatea in care Facebook are sediul. Ea s-a inregistrat pe Facebook in urma cu 3 ani, in august 2009, si mai scrie la profica ca isi cauta "o carte buna de citit", scrie Mashable.