Campionatul Mondial din Brazilia s-a incheiat acum mai bine de un an, insa un fan mexican nu a trecut nici acum peste eliminarea echipei sale nationale. Mexic a fost trimisa acasa in optimi de Olanda dupa 2-1, rezultat stabilit in finalul meciului dupa un penalty obtinut de catre Arjen Robben.

Meciul a avut loc pe 29 iunie 2014 si i-a enervat pe mexicani care au considerat ca jucatorul celor de la Bayern Munchen a simulat pentru a obtine lovitura de pedeapsa.

Cel mai suparat suporter a fost insa @Josesomor26, dupa numele sau de pe Twitter. In fiecare zi de la acel meci, el a trimis acelasi mesaj pe Twitter catre Federatia Olandeza de Fotbal: "Nu a fost penalty!"

 

El a numarat toate zilele trecute de la incident si numarul de mesaje trimise catre Federatia Olandeza - 392! De ce s-a oprit numaratoarea aici? Pentru ca Federatia Olandeza, in sfarsit, i-a raspuns! Chiar la o zi dupa ce Mexic a castigat Gold Cup!

Pe langa felicitarile adresate nationalei Mexicului, Federatia Olandeza i-a raspuns si lui @Josesomor26. Scurt si la obiect: "A fost penalty!"