O intamplare desprinsa din filmele de actiune a avut un final tragic. Un adolescent a vrut sa-si recupereze telefonul uitat intr-un taxi a fost omorat.

Jeremy Cook, un adolescent de 18 ani din Brampton, un oras de langa Ontario, Canada,  si-a uitat iPhone-ul sau intr-un taxi in timp ce se afla in Londra, Ontario, Canada. A descarcat o aplicatie care l-a dus pana la o masina unde a fost confruntat de 3 oameni.

Cook a incercat sa-si recupereze telefonul, iar cei 3 barbati aflati intr-o masina au incercat sa fuga de la fata locului. Cook s-a prins de clanta usii si a fost impuscat de mai multe ori, murind din cauza ranilor.

Incidentul arata pericolul existent atunci cand sunt folosite aplicatii pentru localizarea telefoanelor, spun politistii. "Este cu siguranta un caz extrem. Nimeni nu ar fi putut sa prezica sau sa se gandeasca la faptul ca o viata se poate pierde din cauza unui telefon pierdut" a declarat Ken Steeves de la Politia din Londra.

Moartea adolescentului a dus la o vanatoare a celor 3 barbati in Londra. Masina, o Mazda sedan, a fost descoperita abandonata in apropiere unde lovise un gard si o cabina telefonica. Politia a recuperat telefonul lui Cook si a obtinut imagini video de pe camerele din apropiere.

Politia a arestat 3 barbati aflati aproape de locul incidentului, fiind insa eliberati dupa ce s-a descoperit ca nu aveau nicio legatura cu ce s-a intamplat. Cei 3 barbati au varste intre 18 si 21 de ani, estimeaza politia.