Serviciul de streaming video intrat pe piata din Romania in luna ianuarie a acestui an, Netflix, pregateste cel mai scump serial produs vreodata de catre acestia.  Netflix are deja in portofoliu show-uri de succes precum House Of Cards, Orange Is The New Black, Narcos, Stranger Things, Master Of None, Bojack Horseman, Making A Murderer.

Insa noua serie are sanse sa devina cea mai importanta de pana acum. The Get Down este numele noului serial si este un proiect la care se lucreaza de 2 ani si jumatate. Iar nume precum Baz Luhrmann, Nas si Grandmaster Flash sunt implicate.

Bugetul initial a fost de 7.5 milioane de dolari, insa seria impartita in 12 episoade a ajuns sa coste in total 120 de milioane de dolari (egaland astfel Game of Thrones, cel care a avut tot un buget de 10 milioane de dolari pe episod in sezonul 6, care a avut insa doar 10 episoade).

Prima parte (episoadele de la 1 la 6) va fi disponibila pe 12 august. Omul din spatele The Great Gatsby, directorul Baz Luhrmann, documenteaza in serial ultima perioada de disco si cresterea hip-hop-ului in anii 70 din New York.