Sunt multe astfel de case de pariuri care îşi dispută primele poziţii în clasamentele de popularitate, în clasamentele celor mai mari cote, în cele privind numărul de pariuri pe meci sau în clasamentele cu cel mai mare număr de goluri. 

Şi nu numai. Există o sumedenie de topuri în care acestea sunt clasate în funcţie de particularităţile care le definesc şi care pot face obiectul interesului anumitor tipologii de jucători.

Informarea corectă a unei case de pariuri orientează jucătorii pe drumul lor

Acolo unde interesul major este pentru pariurile live sunt consultate clasamentele caselor de pariuri pentru pariuri live, acolo unde preocuparea este pentru bonusul de înregistrare sunt consultate topurile celor care oferă cele mai bune astfel de bonusuri, iar acolo unde se urmăreşte vizionarea live a meciurilor se optează pentru cele care o oferă.

Şi tocmai pentru că fiecare casă sau agenţie de pariuri are specificul său, site-urile dedicate pasionaţilor de pariuri sportive sintetizează uriaşa ofertă şi alcătuiesc toate aceste clasamente orientative pentru cei dornici să îşi încerce şansele. În felul acesta munca de identificare a celor mai potrivite case de pariuri pentru nevoile fiecărui jucător scade considerabil, iar acesta se poate bucura de toată informaţia de care are nevoie pentru a face cele mai profitabile pariuri.

Din acest motiv, pe biletul-zilei.com peste treisprezece astfel de clasamente, analize ale celor mai bine cotate case de pariuri de la noi, articole de legislaţie privind legea pariurilor sportive, obligaţiile jucătorilor şi impozitele pentru pariuri şi multe alte articole utile sunt structurate simplu şi eficient pentru a orienta fiecare jucător pe drumul propriu.

Pasiunea pentru pariuri sportive poate lua multe forme. Dincolo de preferinţele personale pentru anumite echipe sau anumiţi jucători, fiecare parior are propriul său stil şi propiile sale atuuri de care se foloseşte pentru a-şi atinge obiectivele.

Din acest motiv, preferinţele în materie de pariuri vor fi diferite nu numai din punct de vedere al echipelor favorite şi al pariului în sine care poate îmbrăca şi el forme diverse, dar şi în ceea ce priveşte opţiunea pentru o anumită casă de pariuri sau alta. În funcţiile de nevoile fiecăruia o anumită casă de pariuri va avea sau nu prioritate în faţa alteia.

Iar pentru că preferinţele sunt extrem de diverse şi se pot schimba din mers, este ideal ca un site dedicat pasionaţilor de pariuri sportive să dispună de opţiuni pentru toate preferinţele. Şi de informaţii pe măsură. Astfel ca fiecare să îşi poată manifesta pasiunea nu numai în cel mai facil mod cu putinţă, dar şi în deplină cunoştinţă de cauză.

Alegerea agenţiei de pariuri face parte din strategia de câştig

Atunci când alege o anumită agenţie pentru a-şi testa şansele, cu siguranţă jucătorul îşi doreşte să fie complet informat despre oferta acesteia. Fie că îl interesează de câte pariuri gratuite poate dispune sau dacă biletul beneficiază de asigurarea, fie că vrea să ştie dacă dispune de pariuri live sau streaming live sau este interesat de opţiunea cashout, acesta are nevoie să cunoască în amănunt toate posibilităţile pe care la are la dispoziţie.

Iar acest lucru este valabil pentru fiecare casă de pariuri online. Tocmai pentru a putea alege ceea ce i se potriveşte. Sau chiar pentru a-şi schimba opţiunile în cazul unui eşec sau în cazul unei oferte mai bune.

Alegerea casei de pariuri potrivită face parte din însăşi strategia de câştig pe care o urmăreşte orice parior, motiv pentru care informarea completă privind specificul şi beneficiile agenţiei de pariuri este indispensabilă indiferent de preferinţele şi convingerile personale pe care urmează să le testeze acesta. Şi cu cât analiza caselor de pariuri va fi mai rafinată şi mai cuprinzătoare cu atăt şansele jucătorului vor creşte.

Din acest motiv, toate clasamentele pe care le oferă platformele care le găzduiesc, trebuie să îşi justifice dacă nu fiecare poziţie, cel puţin poziţiile superioare ale agenţiilor care le ocupă.

Numărul de evenimente disponibile, oferta de pariuri pe meci, streaming-ul live, valoarea cotelor, toate pot fi criterii de selecţie pentru care o anumită casă de pariuri să surclaseze o alta. 

Oricare ar fi criteriile pentru care o anumită agenţie de pariuri devansează o alta în topuri să fie explicit aduse la cunoştinţă jucătorului atunci când se efectuează un clasament.

În acest fel, acesta va putea lua cele mai bune decizii şi îşi va putea maximiza fie şansele, fie cuantumul total de câştig. Din acest motiv, numeroasele clasamente de pe biletu-zilei.com sunt extrem de bine documentate şi actualizate. Tocmai pentru ca alegerea celei mai potrivite case de pariuri să nu fie un pariu. Ci o certitudine.

Accesul interzis persoanelor sub 18 ani.

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016