Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania, sprijina Fundatia HOSPICE Casa Sperantei prin proiectul “Un gest mic pentru o fapta mare”.

Campania isi propune sa aduca zambete si mangaiere pentru cat mai multe persoane aflate in suferinta.

Cu fiecare produs comandat de pe site-ul allview.ro clientii au posibilitatea de a dona o suma la alegere in beneficiul copiilor si adultilor care se lupta cu o boala incurabila si care se afla in grija Fundatiei HOSPICE.

”Ne aratam in acest fel sprijinul continuu atat fata de semenii nostri care infrunta boli necrutatoare cat si fata de cei care si-au facut o misiune din a-i ajuta. Dincolo de actiunile punctuale de sponsorizare pe care dorim sa le ducem mai departe, vrem sa oferim suport pe termen lung si sa-i incurajam pe toti cei din jur sa contribuie pentru ca impreuna putem face din gesturi mici fapte mari”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Parteneriatul dintre Allview si Hospice Casa Sperantei a inceput in iunie anul acesta, cu ocazia evenimentului de caritate HOSPICE Carnival.

HOSPICE Casa Sperantei este organizatia non-profit care a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii complete de ingrijire paliativa copiilor si adultilor diagnosticati cu boli incurabile.