Amazon Fire Phone a primit botezul miercuri seara, in cadrul unui eveniment de lansare realizat cum se cuvine. Noul telefon are "perspectiva dinamica" care iti permite sa vezi continutul ca si cum te-ai uita printr-un geam, imaginea miscandu-se in functie de cum iti misti capul.

Smartphone-ul are ecran de 4,7 inch, procesor quad-core Snapdragon la 2,2 GHz, 2 GB de RAM, camere de 13 si de 2,1 MP, 16 sau 32 de GB de spatiu de stocare si o baterie de 2400 mAh. El are acelasi pret cu iPhone 5s in SUA, 650 de dolari la liber. 

Exista si o prima reclama a smartphone-ului Amazon Fire Phone, care explica mai bine ce inseamna acea "perspectiva dinamica", realizata cu ajutorul a 4 camere video pozitionate in colturile fetei telefonului:

Printre primii jurnalisti care s-au jucat cu gadgetul au fost si cei de la The Verge, care au apreciat functia Firefly a telefonului, care permite scanarea obiectelor din jur pentru a le putea cumpara ulterior din magazin. Ei apreciaza si modul in care perspectiva dinamica se preteaza la jocuri:

Si cei de la Android Central au apreciat perspectiva "dinamica a telefonului" si modul unic in care acesta interactioneaza cu utilizatorul, chiar si la navigarea pe Internet:

Cei de la Mashable au aprecia si modul in care a fost gandit scroll-ul, pe noul Amazon Fire Phone:

Smartphone-ul va fi disponibil in SUA din 25 iulie, la preturi de la 199 de dolari si pana la 299 de dolari cu abonament pe doi ani. La liber, telefonul va costa intre 649 si 749 dolari.