Platforma a fost cumpărată de Amazon în 2014, iar în aprilie gigantul a lansat Twitch Watch Parties, opțiunea care le permite streamerilor și privitorilor să se uite împreună la filme pe Amazon Prime, live.

Zilele trecute, Amazon a prezentat publicului o nouă platformă care, în mod bizar, nu este integrată în Twitch. Amazon GameOn este dedicată gamerilor pe Android care vor să împărtășească secvențe din gameplay-ul lor comunității GameOn, sub forma unor clipuri scurte. Spre deosebire de Twitch, platforma nu oferă posibilitatea de streaming – cel puțin deocamdată.

Utilizatorii de Android pot descărca deja aplicația GameOn de pe Google Play, iar aceasta le permite să înregistreze secvențe de gameplay, dar și să-și utilizeze camera de selfie pentru a-și surprinde reacțiile în timpul jocului. În acest moment, clipurile publicate pot avea o lungime între 30 de secunde și 5 minute, iar aplicația suportă și editare video minimală.

Pentru a-i ține conectați pe jucători, în aplicație for fi promovate challenge-uri săptămânale, iar aceasta este compatibilă până acum cu peste 1000 de jocuri mobile care funcționează pe Android.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: