Publicatia Business Insider a realizat un material cu primii 20 de oameni care si-au facut cont pe Facebook si cum au intrat in cercul de prieteni ai lui Mark Zuckerberg. Printre acestia se afla si Andrei Boros, coleg cu proprietarul retelei de socializare la renumita universitate Harvard.

Boros, stabilit la Londra, a fost coleg cu David Hammer si Mark Kaganovich, doi dintre apropiatii lui Zuckerberg in vremurile cand acesta studia la Harvard. Chiar daca este al-XI-lea dintre cei care si-au facut cont pe Facebook, romanul are "numarul de ordine" 29. "Numaratoarea" incepe de la 0 dar adresa http://www.facebook.com /profile.php?id=0 trimite utilizatorii catre propriile pagini. Conturile de la 1 la 3 au fost ale lui Zuckerberg, actuala pagina a fondatorului avand "numarul de ordine" 4.

Majoritatea primilor utilizatori ai Facebook a fost in "zona de activitate" lui Zuckerberg, inregistraile pe site ajutand la crestereai in popularitate a acestuia. Prima femeie cu cont pe Facebook  este Sarah Goodin, a-XXXIII-a in ordinea celor inscrisi. In primii 50 de utilizatori se gasesc doar 6 femei.