Sezonul 6 din Game of Thrones s-a incheiat duminica noapte iar cea mai importanta teorie de pe internet a fost confirmata in ultimul episod in mare masura - este vorba despre parintii reali ai lui Jon Snow.

In episodul 10 aflam ca mama lui Jon Snow este, de fapt, Lyanna Stark, sora lui Ned! Nu este mentionat insa cine este tatal lui Jon Snow desi in episoadele anterioare am aflat ca Lyanna fusese rapita de catre Rhaegar Targaryen, fiul lui Aerys II Targaryen "The Mad King". 

Daca serialul l-a prezentat pana acum pe Jon Snow ca fiind fiul lui Ned Stark cu o alta femeie, ceea ce il facea sa fie bastard, pe internet a existat mult timp teoria cunoscuta sub numele de "R+L=J", fiind cea mai populara teorie legata de serial. Si anume ca Jon Snow este fiul lui Lyanna Stark si Rhaegar Targaryen.

Iar HBO a lansat un infografic care confirmat acest lucru care nu a fost dezvaluit in serial si anume ca Jon Snow este fiul lui Rhaegar Targaryen! Putem vedea toate legaturile de rudenie ale personajelor importante din serial.