Cel mai bun serviciu de stocare in cloud e cel care-ti ofera spatiu mult si gratis, nu? Primul pas l-au facut cei de la Dropbox, care au dat 50 GB timp de un an posesorilor de Samsung Galaxy S3. Un alt serviciu de stocare in cloud copiaza miscarea si ofera la fel de mult spatiu gratis.

Box e compania care ofera 50 GB gratuiti fiecarui posesor de iPad sau iPhone care-si instaleaza aplicatia Box de iOS. Oferta lor e insa pe viata si nu limitata la un an, asa cum s-a intamplat in cazul Dropbox. Compania tocmai si-a relansat apliatiile de pe AppStore si ofera functionalitati noi, precum cautare in timp real si posibiltatea de a copia, muta si sterge mai multe fisiere simultan.

Tu iti stochezi datele in cloud? Intra pe pagina Yoda de Google+ si spune-ne la ce folosesti cloud-ul

Cautam mereu solutii noi pentru a imbunatati experienta utilizatorilor, iar aplicatiile de mobil reprezinta fundatia pentru planurile noastre privind platformele de mobil”, spune seful Box, Aaron Levie. Pe langa functiile de mai sus, noua aplicatie pentru iPhone sau iPad ofera si posibilitatea de a face cautari in interiorul fisierelor-text. In plus, acum poti incarca peste 100 de tipuri diferite de fisiere, de la fotografii la PDF-uri sau filme.

Ca sa profiti de oferta Box, tot ce trebuie sa faci e sa instalezi aplicatia pentru iPHone sau iPad (versiunea 3.0) sau sa o actualizezi si sa te loghezi pana pe 15 februarie. Daca esti deja logat, da-ti log out si apoi log in. Vei primi un mail de confirmare in care ti se va spune ca ti s-a upgradat contul. Poti verifica asta si in setarile aplicatiei.

Daca nu ai cont, trebuie mai intai sa iti confirmi  adresa de mail cu care te-ai inscris. In momentul in care vei accesa link-ul de confirmare si te vei loga in aplicatia de mobil, contul tau va fi upgradat. Oferta actuala nu se cumuleaza insa cu altele si nu e valabila din pacate si pentru Android. Utilizatorii de Android au avut insa parte de ea in urma cu un an.