Sa-ti cauti un apartament de cumparat sau de inchiriat este o munca istovitoare. O noua aplicatie, a celor de la imobiliare.ro, vine in sprijinul posesorilor de iPhone si de smartphone-uri cu Android. Ea poate fi descarcata gratuit din iTunes sau din magazinul Play si promite sa iti ofere o multime de optiuni prin care sa-ti gasesti locuita intr-un mod mai simplu.

Aplicatia de la imobiliare.ro concureaza cu softuri asemanatoare precum titirez.ro, care de asemenea ofera cautare pe harta, sau oferteproprietari.ro.

Aplicatia imobiliare.ro este intuitiva, mai ales datorita hartii. Pe ea sunt afisate preturile aparamentelor. Daca dai click pe ele, vei vedea imagini din apartament si o descriere detaliata. Daca nu esti hotarat si nu te grabesti, poti primi alerte in timp real cu apartamentele care apar in oferte. Un alt plus este ca ai acces la ultima cautare si la anunturile salvate in momentele in care nu ai o conexiune la Internet.

Mai mult, cei care au cont si sunt logati se vor bucura sa vada ca anunturile si cautarile sunt sincronizate intre computer si mobil.

Cautarea apartamentelor se poate face dupa tipul proprietatii. Spre exemplu poti sa filtrezi doar casele, doar apartamentele sau doar terenurile. Ulterior poti sorta dupa data publicarii anuntului, sau dupa pret.

Daca ai vazut un anunt care ti se pare interesant, ai imediat acces la mailul sau la telefonul persoanei care l-a postat. Iar daca in luarea decizie mai sunt implicati si altii, ca de exemplu partenerul de viata, poti imediat sa-i dai share unui anunt interesant.