De-a lungul anilor Google Messages a devenit aplicația standard de mesagerie pentru multe dispozitive Android. La fel ca în cazul iMessage a Apple, Google Messages are tradiționalul SMS, dar și un protcol nou numit RCS.

Cei de la XDA-Developers au disecat cel mai recent APK și au găsit linii de cod care indică noi funcționalități pe care le va primi aplicația. De exemplu, abilitatea de a evidenția o conversație și astfel să rămână deasupra celorlalte. De asemenea, utilizatorii vor putea să marcheze anumite mesaje într-un șir de conversație.

Alte aplicații de mesagerie precum iMessage, WhatsApp și Telegram au de mult timp capacitatea de a fixa o conversație deasupra tuturor celorlalte, deci nu este împinsă în jos pe listă atunci când vin mesaje noi. Actualizarea va fi binevenită pentru aplicația de mesagerie inclusă pe majoritatea telefoanelor Android.

Aceste funcționalități poate nu vor arăta așa în forma finală a aplicației. De asemenea, rămâne de văzut dacă vor fi adăugate în curând sau într-un update viitor.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: