Facebook anunta disponibilitatea mai multor aplicatii pentru Timeline: Foodspotting, Foodily, Ticketmaster, Pinterest, Rotten Tomatoes, Pose, Kobo, Gogobot, TripAdvisor. Utilizatorii retelei de socializare au la dispozitie o serie de aplicatii prin care pot partaja preferintele despre gatit si feluri de mancare, despre calatorii sau filmele preferate.

Astfel, reteaua lui Mark Zuckerberg prinde contur cu aplicatii pentru moda si shopping: Pinterest si Pose, pentru gatit cu ultimele retete: Foodily, pentru calatorii sau despre locuri preferate din intreaga lume: Gogobot si TripAdvisor. Acesta este doar inceputul, Facebook are in plan si aplicatii pentru snowboard, gradinarit, drumetii, tricotat si altele.

Aplicatiile se integreaza in noua interfata Timeline, iar fanii Facebook vor alege cand si ce activitati pot pune in comun cu prietenii. Odata adaugate aplicatiile, utilizatorii pot edita setarile aferente acestora sau pot sterge postarile direct din Timeline.

 

"Este un mod de a spune toate povestile importante din viata ta intr-o singura pagina", declara in luna decembrie a anului trecut co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, atunci cand a anuntat noul Timeline.

 

Sursa: blog.facebook.com