Retelele de socializare ajuta utilizatorii sa transmita orice isi doresc. Astfel, parea doar o chestiune de timp pana cand va aparea ceva tulburator. Niste copii de 14 si 15 ani din Milwaukee au folosit functia live de pe Facebook pentru a transmite acte sexuale.

CBC 58 a anuntat ca studentii de la Scoala Barack Obama din Milwaukee, doua fete de 14, respectiv 15 ani, au transmis actele sexuale in care erau implicate ele si un alt student.

Departamentul de politie din Milwaukee a emis un mandat de cercetare pentru a obtine toate informatiile de pe contul uneia dintre persoanele implicate.

Reprezentatul Facebook le-a spus celor de la Gizmodo ca nu vor comenta pe seama unui caz specific, insa in privinta Facebook Live compania ofera un mod utilizatorilor de a raporta incalcarile standardelor comunitatii in timpul unui streaming live.

In ceea ce priveste casul din Milwaukee, se pare ca incidentul nu a avut loc pe domeniul scolii insa streamul a fost vazut de 4 studenti in timpul unei ore la scoala. Cele 2 fete au fost acuzate oficial pentru expunerea unui material daunator, nu si baiatul de 15 ani.