Jennifer, mama tanarului care i-a spus ca nu are prieteni pe care sa ii invite pentru petrecerea sa de aniversare a creat o pagina de Facebook, pentru ca prietenii de familie sa ii ureze La multi aniPagina sa a ajuns acum la aproape  900.000 de fani, anunta stirileprotv.ro.

Femeia, mama a doi copii, i-a amintit lui Colin de aniversarea sa de 11 ani si a fost foarte trista cand acesta i-a povestit ca nu vrea o petrecere de ziua lui, pentru ca nu are prieteni pe care sa ii invite, informeaza Daily mail.

Jennifer a vrut sa ii arate fiului sau ca sunt multe persoane care tin la fel si vor sa ii ureze La multi ani, asa ca a creat o pagina de Facebook, pe care i-o va arata lui Collin, de ziua lui, pe 9 martie.

Ea a declarat ca a sperat sa primeasca cateva zeci de raspunsuri, de la prieteni si rude, dar a primit o avalansa de mesaje de incurajare pentru fiul sau, din toata lumea.

Colin a fost diagnosticat cu probleme senzoriale, asemanatoare cu autismul sau cu sindromul Asperger.

"Ii e greu sa socializeze si de obicei se comporta ciudat in anumite situatii. Luminile, sunetele sau schimbarile il fac sa se moleseasca. Daca il pui alaturi de alti copii de 10 ani, toti se intreaba ce-i in neregula cu el"

Jennifer planuieste sa pastreze secretul paginii pentru in ca o luna iar apoi sa inregistreze reactia lui, in momentul in care va vedea pagina.Pe langa pagina de Facebook, Jennifer a pregatit o casuta postala, unde doritorii ii pot trimite lui Colin o carte postala, de ziua lui.