Viata secreta a unui american pe nume Alan L. O'Neill a devenit publica dupa ce sotia lui a descoperit, pe Facebook, o alta sotie a barbatului.

Site-ul de socializare i-a sugerat doamnei O'Neill sa o adauge pe cealalta nevasta. Asa femeia a descoperit o poza in care barbatul ei si a doua sotie stateau impreuna in fata unui tort de nunta, scrie LA Times.

Acum, omul este acuzat de bigamie si ar putea sta in inchisoare un an. 

O'Neill, care avea initial numele Alan Faulk, s-a insurat prima data in 2001. In 2009 s-a mutat, dar nici el, si nici prima lui sotie n-au intentat divortul.

Apoi, in decembrie 2009, Faulk si-a schimbat numele in O'Neill si cateva saptamani mai tarziu s-a insurat din nou. Prima lui sotie nu stia nimic de al doilea mariaj, pana cand l-a descoperit pe Facebook in momentul in care reteaua de socializare i-a sugerat sa o adauge in lista de prieteni pe cealalta nevasta.

O'Neill a recunoscut totul, insa i-a cerut femeii sa nu anunte autoritatile pana cand nu rezolva problema. Femeia, insa, a vorbit, iar barbatul ei va sta de vorba cu judecatorii la sfarsitul acestei luni.

 

YODA pe Facebook! Suntem aproape 10.000 de pasionati de tehnologie!