2013 n-a fost doar anul lui iPhone 5S sau Galaxy S4, ci si al romanilor cu povesti de succes in domeniul tehnologiei, acei tineri care au venit cu inventii science-fiction si au aratat ca se poate. 

A fost un an in care am urmarit cu atentie aventurile robotului Curiosity si ale NASA, dar si descoperirile din marile universitati ale lumii, care ne-au adus mai aproape de telefonul transparent si flexibil.

Mai aproape de telefonul transparent si flexibil

Am explorat noi metode prin care sa ne imbunatatim performantele smartphone-ului, tabletei sau calculatorului, am cautat metode noi care sa ne ajute sa sporim autonomia gadgeturilor sau trucuri pentru a face ordine in mormanul de informatii ale Internetului.

Acestea sunt cele mai bune articole ale anului 2013:


Romani de care suntem mandri

Andrei Dumitru, Dana Dorneanu, Dan Savu, Mirela Botezatu, Elvin Sindrilaru si Stefan Stancu sunt cativa dintre romanii care au grija de datele celui mai mare experiment din istorie.

Ovidiu Patrascu, campion european la FIFA, este un fel de Ronaldo sau de Messi al fotbalului pe calculator.

Programatorul a scris codul pentru joc intr-un moment in care informatiile despre Google Glass erau extrem de putine.

Totul a inceput cu 4 angajati. Era 2011, iar firma King era “the new guy in town” aici in Bucuresti.

Suntem la granita dintre Franta si Elvetia, in apropiere de Geneva. Sub noi, la 100 de metri adancime, se afla Acceleratorul de particule, o masinarie complicata, de 27 de kilometri lungime, al carei scop este descoperirea tainelor Universului. 

Trucuri pentru ca telefonul sau calculatorul sa-ti mearga mai bine

Noi tehnologii 

Stiinta