Fanii incearca in ultima clipa sa mai puna mana pe bilete la turneul final care va incepe vinerea viitoare in direct la ProTV. Numai ca sansele sa fie dezamagiti si sa ramana si fara bani sunt mari!

Mai multe site-uri neoficiale sustin ca au bilete la meciurile de la turneul final pe care le pot vinde fara restrictiile impuse de UEFA. Termenii si conditiile forului continental spun ca biletele pot fi revandute numai pe site-urile oficial si ca este necesar un act de identitate la stadion pentru a avea acces la meciuri.

Astfel, persoanele care cumpara bilete ce au trecut numele altei persoane risca sa nu intre la meci si sa ramana fara o suma mare de bani. Asta pentru ca preturile biletelor pe site-urile neoficiale au depasit si 6.000 de euro si este de asteptat ca pretul sa creasca odata cu apropierea startului turneului final.

Site-uri precum www.gettickets.com, www.atstickets.com si www.europeanchampionshipstickets.com au fost contactate de jurnalistii de la Conversation insa au refuzat sa comenteze cum pot vinde bilete incalcand regulamentul. Jurnalistii au facut apoi plangere impotriva site-urilor. Asta pentru ca riscurile ca biletele sa fie inutilizabile sunt imense - in cel mai bun caz, primesti un bilet cu numele altei persoane si iti este refuzat accesul pe stadion. In cel mai rau caz, pierzi banii si esti victima un escrocherii.