Bitcoin are o popularitate din ce in ce mai mare si nu doar atat, chiar si paritatea fata e monedele "adevarate" este una buna pentru ea. Mai nou, mirosind o afacere, fetele care se dezbraca in fata camerei web atasata computerului accepta si bitcoin, nu doar o "descarcare" de bani de pe cardul pofticiosului in contul ofertantei.

Afacerea numita Girls Gone Bitcoin a mers bine inca de la inceput, in doar cateva saptamani, fara o promovare agresiva, a ajuns sa aiba 4.000 de "actionari" (abonati). Astfel, industria pornografiei, renumita pentru multe inovatii aduse mediului online, ajunge si la cei care, furati de peisaj, prefera sa plateasca intr-o moneda pe care n-o vad, fizic, si despre care cred ca nu este atat de importanta precum "valuta forte".

Moneda virtuala Bitcoin a fost lansata in 2008, popularitatea acesteia facandu-i pe unii sa-si vanda casa prin aceasta moneda (cazul unui canadian, Taylor More) sau masina (cazul unui american care si-a ascuns indentitatea). Nu de multa vreme au aparut si bancomate de la care se pot scoate bitcoins, dar si servicii de livrare la domiciliu de pizza care accepta bitcoins.