Bitdefender lanseaza versiunea 2015 a suitei de produse de securitate ce transforma lucrul pe computer, jocurile, filmele sau muzica in experiente lipsite de interferente si protejeaza in acelasi timp operatiunile financiare, optimizand in mod constant sistemul. 

Disponibil in Statele Unite de la inceputul lunii iulie, noul Bitdefender Total Security 2015 a primit deja distinctia Editor’s Choice acordata de prestigioasa publicatie americana PC Mag.

Recunoscute si premiate trei ani la rand de catre analistii independenti pentru cea mai buna protectie, cele mai noi produse Bitdefender vin echipate cu noua tehnologie Profiles, care analizeaza activitatea desfasurata de utilizator si autoregleaza setarile si resursele pentru a sustine fiecare tip de actiune. 

“Simplitatea constituie coloana vertebrala a noului Bitdefender 2015. Sunt increzator ca fiecare utilizator, indiferent de nivelul competentelor in ceea ce priveste utilizarea computerului, va intelege in doar cateva minute noua linie Bitdefender 2015 si va sti sa foloseasca produsul chiar mai repede de atat. Criminalitatea cibernetica in crestere si utilizarea la scara larga a tehnologiei, accentueaza necesitatea securitatii, astfel ca a trebuit sa construim un concept extrem de prietenos in spatele tehnologiilor noastre cheie’’, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender. 

Bitdefender integreaza, de asemenea, modulul Wallet, ce securizeaza datele sensibile, pe care le tine la indemana cu ajutorul browser-ului securizat Safepay. Iar noul Quick Vulnerability Scanner avertizeaza in privinta software-ului neactualizat si vulnerabil  sau asupra setarilor nesigure ale sistemului. 

OneClick Optimizer mentine viteza de rulare a sistemului la nivel maxim, iar tehnologia Bitdefender Photon se adapteaza gradual pentru a imbunatati vizibil performanta.  

Modulul Autopilot, perfectionat de-a lungul celor 10 ani de experienta in lupta impotriva amenitarilor cibernetice, ia automat cele mai bune decizii de securitate, fara interventia utilizatorului. Raportul de securitate informeaza asupra a tot ce se intampla cu sistemul si ofera informatii care ajuta utilizatorul sa ia cele mai bune masuri pentru siguranta sa online. 

Bitdefender lanseaza de asemenea un nou website, centrat pe simplitate si consistenta, cu performanta imbunatatita pe platforme diverse si compatibilitate pe fiecare browser. Mai multe detalii pe www.bitdefender.ro.