CEO-ul Twitter incearca sa linisteasca spiritele la o saptamana dupa ce a dat afara nu mai putin de 8% din angajatii companiei. Jack Dorsey le-a facut un cadou neasteptat angajatilor ramasi, conform Associated Press.

Dupa ce a concediat 300 de angajati, pentru a incerca sa aduca Twitter pe profit pentru prima data in istoria de noua ani a companiei, Dorsey s-a hotarat sa renunte la actiuni Twitter in valoare de 200 de milioane de dolari. CEO-ul a cedat actiunile companiei, pentru ca acestea sa poata fi acordate ulterior angajatilor, ca premii.

Gestul lui Dorsey l-a lasat fara aproximativ 30% din valoarea actiunilor. N-ar insa de ce sa isi faca prea multe griji, avand in vedere faptul ca detine in continuare 15 milioane de actiuni, in valoare de aproape 460 de milioane de dolari.

O grija mai mare pentru Dorsey e insa faptul ca actiunile Twitter au scazut cu 40% in ultimele sase luni, ca urmare a ingrijorarii crescande referitoare la faptul ca baza de utilizatori nu mai creste atat de mult, iar compania inca nu a gasit un model viabil de monetizare.