Te-ai gandit ce cadou ii faci sefului tau sau persoanei iubite de sarbatori? Bomboanele si cafeaua sunt de moda veche! 

Urmatoarele 10 idei de cadouri iti vor da o sansa in plus la o promovare sau iti vor oferi o imbratisare calda.


1)  Kingston Wi-Drive

Mic, elegant si foarte folositor, Wi-Drive este un gadget care iti extinde memoria telefonului, tabletei sau laptopului cu pana la 64 GB printr-o conexiune Wireless. Poti incarca pe Wi-Drive toate tipurile de fisiere: muzica, filme, documente si chiar jocuri, pentru a le vedea oriunde si oricand de pe telefon sau tableta. Chiar daca nu este un cadou pretentios, seful tau sigur se va bucura de un Wi-Drive. Un astfel de gadget costa vreo 300 de lei si se gaseste in magazinele online.



2) Castile de protectie cu muzica

Cu aceste casti rezolvi doua probleme: cadoul de Craciun si accesoriile de iarna. Fiind un gadget simplu, ele sunt usor de purtat iarna si au un pret destul de mic. Chiar daca nu este un cadou pretentios, sigur vei smulge un zambet de la persoana iubita. In magazinele online poti achizitiona o pereche de casti ca acestea in jurul pretului de 50 de lei.


3) Kindle

Profita de mini-vacanta de sarbatori ca sa rasfoiesti cartile preferate, iar Kindle-ul este cel mai bun prieten. Cu o librarie online de cateva sute de mii de carti, ne poate asigura portia zilnica de inteligenta. De asemenea, este mic si usor, deci poate fi luat si la serviciu sau in bagajul din excursie. Un  Kindle este potrivit tuturor persoanelor, deoarece display-ul este realizat cu cerneala electronica, deci nu dauneaza ochilor. Un ebook reader Kindle costa in jur de 500 de lei si se gaseste in majoritatea magazinelor electronice. Carti online gasesti gratis sau la preturi de pana in 15-20 RON. Mai ieftine decat in librarii.


4) Curatatorul de telefoane

Cercetarile arata ca un telefon poate colecta mai multe bacterii decat un capac de WC. Pentru asta, cei de la Vio Light au creat curatatorul pentru telefoanele iPhone. Daca esti un om de afaceri si esti mereu cu telefonul la ureche, atunci este necesar ca o data pe saptamana sa scapi de bacteriile care se depun, spun producatorii. Chiar daca este un gadget mai neobisnuit, acesta poate deveni un cadou reusit pentru... seful vostru. Pentru 100 de lei, curatatorul VioLight iti asigura un telefon fara microbi si stralucitor.


5) Tastatura Gmail

Cu un asa cadou, seful tau sigur te va tine minte. Tastatura Gmail este speciala pentru emailul de la Google. Accesezi usor folderele si scrii repede mesaje. Tastatura poate face 19 operatii menite sa salveze timp oamenilor de afaceri. Cu doar 20 de dolari poti achizitiona tastatura speciala din magazinele din strainatate.


6) Carcasa de telefon ureche

Fiecare posesor de smartphone are nevoie de o husa, asa ca de ce sa nu ai una mai speciala. O firma americana de accesorii pentru telefoane a creat carcasa sub forma de ureche. Aceasta este mai mare decat o ureche normala si foarte comica. Utilizatorul face senzatie cand vorbeste la telefon cu cineva. Carcasa este din plastic si protejeaza telefonul de zgarieturi. Ea se gaseste in magazinele online din strainatate in jurul pretului de 20 de dolari, si a aparut recent chiar si in unele romanesti.


7) Ceasul cu mesaj

Majoritatea oamenilor, imediat ce pun capul pe perna, seara, isi amintesc ce au de facut in urmatoarea zi, dupa ce se vor trezi. Cu acest ceas „minune” nu mai trebuie sa cauti un pix si o hartie sau sa cauti telefonul pentru a nota lucrurile importante. Ceasul dispune de o tablita fosforescenta care iti permite sa scrii cu degetul. Mesajul tau va ramane pana dimineata urmatoare cand va suna ceasul, iar tu nu vei uita ce trebuie sa faci. Momentan acest ceas se gaseste doar in magazinele online din strainatate, dar exista si variante asemanatoare in magazinele de la noi, in jurul pretului de 40 de lei.


8) Manusile USB

Daca tot a venit iarna si trebuie sa lucrezi in locurile mai friguroase, manusile cu incalzire prin USB te pot scapa de inghet. 5 minute cu manusile miraculoase iti incalzesc temperatura mainilor cu 10 grade. De acum nu va mai trebui sa-i auzi pe cei din jurul tau ca se plang de frig. Manusile se pot conecta usor la orice laptop, Mac, Xbox sau PlayStation si functioneaza in doua moduri. Se gasesc si in magazinele online din Romania la un pret de 50 de lei.


9) Perna-telecomanda

Replica „unde este telecomanda?” va este cunoscuta? De acum nu mai trebuie sa o mai auziti, pentru ca s-a inventat telecomanda-perna. Acest gadget este facut special pentru cei care nu vor sa se mai ridice din pat pentru a schimba postul sau pentru a schimba volumul. Doar ridici perna de sub cap, iar accesoriul tau pentru dormit se transforma in telecomanda. Sufletul tau pereche sigur isi doreste asa ceva. Perna-telecomanda se gaseste in magazinele online din strainatate la pretul de 100 de lei.


10) Tricoul cu chitara electrica

Cu totii avem prieteni nebuni dupa muzica rock sau carora le place sa cante la chitara. De ce sa nu le facem zilele mai frumoase cu acest tricou? O chitara este imprimata pe tricou, iar dedesubt sunt cateva butoane care scot aceleasi sunete ca o chitara obisnuita. Cu acest gadget poti sa dai singur concerte cu vecinii sau la iesiri cu prietenii. Produsul se gaseste si in magazinele online din Europa la un pret de 29 de euro.

Share articol: