Conform The Independent, aplicatia Coca Cola, construita in jurul campaniei "Share a Coke with..." in care utilizatorii trebuie sa isi scrie numele sau sa numeasca un prieten, are o eroare nefericita de programare.

Testand aplicatia www.shareacoke.co.za, care nu poate fi folosita de utilizatorii cu IP-uri din Romania, ziaristii britanici au descoperit ca in clipa in care in dreptul numelui cineva scrie "Gay", un mesaj neasteptat apare in pagina:

"Oops, sa ne prefacem ca nu ai scris asta. Incearca, te rugam, un alt nume.", apare in aplicatie, conform The Independent.

Culmea este ca alte cuvinte, precum "Hetero" sau "Straight" nu dau aceasta eroare.

MESAJUL LUI PUTIN FATA DE "GAY", INAINTE DE JOCURILE DE IARNA

Subiectul sportivilor gay care vor participa la Soci este extrem de sensibil, Rusia avand o legislatie controversata in acest sens.

Inainte de startul jocurilor de iarna, Vladimir Putin le-a transmis sportivilor homosexuali ca "nu vom interzice nimic si nu vom aresta pe nimeni. La noi nu exista responsabilitate (penala) pentru astfel de relatii, contrar altor tari ale lumii."

Totusi, presedintele Rusiei a insistat sa transmita ca "la noi, propaganda homosexuala si pedofilia sunt interzise. Tin sa insist asupra acestui lucru."