Pentru cei care aleg să nu accepte termenii companiei, aplicația va continua să afișeze o notificare prin care să solicite acceptarea. După o perioadă de câteva săptămâni, utilizatorii vor vedea un memento persistent.

Odată ce utilizatorii văd această notificare permanentă, aplicația WhatsApp va trece la un mod de funcționalitate limitată. În acest mod, utilizatorii nu vor putea accesa lista lor de chat. Dacă primesc un mesaj, îl vor putea deschide prin notificările lor și, de asemenea, le pot răspunde. Aceștia pot primi și apeluri audio și video.

După câteva săptămâni, utilizatorul nu va mai primi apeluri și mesaje.

WhatsApp nu pune o dată exactă pentru niciunul dintre aceste evenimente, oferind o perioadă vagă pentru fiecare stare care va varia aparent în funcție de utilizatori. WhatsApp a asigurat că nu va șterge conturile. Cu toate acestea, aplicația va deveni inutilă după câteva săptămâni, dacă nu acceptați termenii.

La începutul acestui an, WhatsApp și-a actualizat condițiile de utilizare și poliția de confidențialitate. Modificările prezentate în această actualizare s-au concentrat aproape în totalitate pe interacțiunea utilizatorilor cu companiile (business). Compania a petrecut o bună parte din ultimele două luni informând utilizatorii ce înseamnă de fapt noii termeni pentru ei.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: