25 de tineri vor invata care sunt etapele unui proiect si cum sa gestioneze resursele umane, de timp si financiare ale unui proiect pentru a obtine rezultatele dorite la Academia Workshop Sessions. Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se realizeaza online la http://akcees.com/workshop pana sambata, 16 mai, iar cursul are loc pe 21 si 22 mai.

Editia urmatoare, dedicata project managementului, continua seria de workshopuri pe tema abilitatilor de comunicare si a brandingului personal care au avut loc pe 6-7 aprilie si respectiv 27 – 28 aprilie. Competentele de management de proiect sunt importante pentru dezvoltara profesionala a oricarui tanar, iar Workshop Sessions va ajuta participantii sa tehnici si metode eficiente de project management pe care le pot pune in aplicare ulterior cu succes in activitatea lor profesionala.

Participantii vor lucra timp de doua zile alaturi de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees si si trainer profesionist cu o experienta de peste 8 ani in managementul proiectelor din diferite domenii de activitate. Pasionata de comunicare, startup-uri si tehnologie, Irina este Marketing Manager al How to Web si TechHub Bucharest si a implementat si coordonat de-a lungul timpului numeroase proiecte, de la evenimente si campanii de comunicare, pana la programe educationale sau implementarea de software pentru afaceri.

Notiunile teoretice vor fi completate de exercitii practice si studii de caz, iar invitati speciali care ocupa pozitii cheie in industrie vor fi alaturi de tineri pentru a impartasi sfaturi si bune practici din propria experienta. Printre acestia se numara Eric Vigor, Director Executiv Directia Proiecte si Organizare BRD Groupe Societe Generale.

Aplicatiile la urmatoarea editie din Academia Workshop Sessions se realizeaza online pe site-ul programului http://akcees.com/workshop pana sambata, 16 mai, iar finalistii vor fi anuntati luni, 18 mai.