1. Candva costa 399 de dolari, acum e gratuit! Google Earth Pro poate fi folosit de acum fara niciun ban - tot trebuie sa completezi un formular rapid pentru a debloca functiile principale, insa nu mai trebuie sa platesti nimic. Apoi descarci gratuit de AICI

2. The Pirate Bay este din nou online - celebrul site de torente a fost inchis dupa un raid al autoritatilor din Suedia, el a fost relansat cu o zi inainte de deadline-ul anuntat. Totusi, site-ul nu functioneaza la capacitate maxima.

3. WhatsApp ar putea sa aiba in curand functia de apeluri vocale. Ultimul update, disponibil pe site, nu si in Play Store deocamdata, are functia implementata. Nu este insa activata din prima.

4. USB 3.1 a inceput sa fie testat si este extrem de rapid - cu pana la 70% mai bun decat USB 3.0, avand o viteza maxima de scriere/citire de pana la 700MB pe secunda! Acesta vine si cu un nou tip de conector, numit USB Type-C, mai mic decat cel standard in acest moment, numit USB Type-A. Astfel, poate fi utilizat pe device-uri mai mici si subtiri.

5. Cei de la Business Insider ofera 12 metode de a salvat viata bateriei pe un iPhone.

6. Nokia 8210, un telefon vechi de 16 ani, e in continuare la moda in Marea Britanie. Motivul? Nu poate fi urmarit in niciun mod de autoritati.

7. Apple a avut venituri si profit record pentru orice companie din lume! Cei de la Business Insider fac o analiza despre cum acest record poate sa se intoarca impotriva companiei, fiind aproape imposibil sa fie depasit.

8. Cei de la Google au inceput sa plateasca hackerii ca acestia sa gaseasca buguri si vulnerabilitati in browserul Chrome si in Android.

9. Super Bowl XLIX a avut si reclame legate de tehnologie. Pe langa cea a lui Liam Neeson la un joc pe mobil, cei de la Microsoft au avut doua spoturi.

10. Cercetatorii avertizeaza ca oferirea unui copil o tableta sau un smartphone atunci cand acestia sunt suparati "le-ar putea afecta creierul"


Si un bonus: topul celor mai bune telefoane din lume in acest moment, conform Business Insider