O companie numita Cards Against Humanity a venit cu o oferta nebuna de Black Friday - oricine putea sa plateasca 5 dolari si nu primea absolut nimic in schimb! Practic, cumparatorii donau companiei 5 dolari! Ati crede ca nu a platit nimeni, nu?

Intr-un post pe blog, cei de la Cards Against Humanity au dezvaluit ca aceasta 'cascadorie' i-a adus companiei 71.145 de dolari! Nu mai putin de 11.248 de oameni au platit 5 dolari, in timp ce 1.119 oameni au platit si mai mult de atat! O persoana a platit chiar 100 de dolari! In schimb, n-a primit absolut nimic!

"Aceasta promotie a fost un risc enorm - nu aveam idee daca vom primi un raspuns negativ sau pozitiv sau daca va exista orice fel de raspuns" le-a spus co-creatorul Cards Against Humanity, Max temkin, celor de la Business Insider. Si mai interesant este cum planuiesc cei de la Cards Against Humanity sa cheltuiasca banii.

"Au existat multe speculatii despre cum vom cheltui banii obtinuti de Black Friday si suntem fericiti sa anuntam ca de data aceasta i-am pastrat pe toti" au mai scris in postare. Desi Cards Against Humanity este o companie recunoscuta pentru donatiile in scopuri caritabile, de data aceasta au impartit banii intre ei - fiecare dintre cei 17 angajati a primit 4.185 de dolari.