Acum avem, însă, de a face cu o excepție, deoarece în presă au apărut informații legate de o nouă funcție pe care reprezentanții rețelei de socializare vor s-o implementeze și pe care o testează intens în acest moment.  

Viitoarea modificare importantă la care lucrează Instagram este adăugarea de reacții în mesajele private (DM), iar informația a apărut deja în publicațiile internaționale și este citată de Phone Arena.

De altfel, unul dintre managerii de comunicare ai Facebook, Alex Voica, a confirmat că funcționalitatea a intrat deja în faza de testare. În acest moment, oamenii din exteriorul companiei pot vedea doar opțiunea „love”, dar sunt alte șase reacții care vor fi disponibile după momentul lansării.

Până acum nu se știe când va ajunge noua funcție pe telefoanele tuturor utilizatorilor, dar cel puțin știm la ce lucrează Instagram în această perioadă. Totuși, dat fiind faptul că perioada de testare este abia la început, va mai dura cel puțin câteva săptămâni până când funcționalitățile vor fi făcute publice.