Felix Kjellberg a devenit cu adevarat faimos datorita internetului. Clipurile sale de pe YouTube i-au adus o multime de fani si un munte de bani - Forbes a dezvaluit recent ca el a castigat 15 milioane de dolari anul acesta!

Insa nu a obtinut statutul de celebritate fara munca - el este cunoscut pentru faptul ca posteaza in fiecare zi cel putin un clip, de cele mai multe ori avand mai multe. Iar toate strang milioane de vizualizari. Pe langa asta, el se ocupa si de show-ul facut pentru YouTube, de jocul creat despre el, de agentia sa sau de cartea sa!

Recent, PewDiePie si-a exprimat nemultumirea pentru schimbarea algoritmilor de pe YouTube si a anuntat ca isi va sterge contul atunci cand va ajunge la 50 de milioane de abonati! Lucru care s-a intamplat iar suedezul s-a tinut de cuvant! Si-a sters contul! Insa nu cel la care se astepta lumea, ci unul alternativ numit "jack septiceye2."

Daca pana la urma totul s-a dovedit a fi o mica farsa facuta de PewDiePie fanilor, el a promis ca atunci cand va ajunge la 100 de milioane de abonati, va sterge chiar canalul sau principal.