Pentru Casey Baumer, primul mesaj legat de Google Docs a venit in urma cu 2 ani. Un prieten a sunat-o si a intrebat-o: "Stiai ca numele tau este pe Google Docs?" Fata nu avea idee despre ce este vorba.

Si-a dat seama rapid. Daca ati folosit vreodata una dintre aplicatiile Google, Docs sau Slide, e posibil sa-i fi vazut numele in partea de sus a unui exemplu de CV sau de proiect.

Google a folosit numele Casey Baumer, acesta fiind generat aleatoriu. Pentru adevarat Casey Baumer a inceput insa un calvar. Purtatorul de cuvant al celor de la Google a dezvaluit ca s-a decis folosirea acestui nume aleatoriu in loc de John Smith sau Jane Doe pentru creativitate.

Pentru adevarata Casey Baumer au urmat sute de mesaje confuze sau nervoase. De multe ori a incercat sa explice cu calm situatia. A descoperit insa un numar imens de mesaje in inbox-ul "other" de pe Facebook, acolo unde sunt mesajele primite de la persoane care nu se afla in lista de prieteni.

Straini o acuzau pe Casey ca le-a intrat fraudulos in conturile de Google sau ca aceasta ar coresponda cu altcineva prin intermediul conturilor lor. A fost acuzata chiar si de femei ca este persoana cu care iubitii le inseala! Unele persoane au inceput chiar sa scrie opere de fictiune despre ea!

Google a anuntat ca sunt in proces de a schimba denumirile template-urilor. Puteti vedea in galeria foto o parte din mesajele primite de Casey Baumer.