"Ii plac Target, Food Network si rosiile, iubeste sa faca fotografii cu cainele ei, Beast, si recunoaste ca este dependenta de  telefonul mobil, pe care il verifica la fiecare 5 secunde", asa este descrisa astazi Priscilla Chan, cea mai cautata fata de pe Facebook in ultimele 24 de ore.

Dupa 9 ani de relatie, Priscilla Chan si Mark Zuckerberg s-au casatorit, iar anuntul a provocat o reactie in lant pe toate site-urile si retele de socializare, potrivit stirileprotv.ro.

Fotografia oficiala cu cei doi la nunta a fost postata pe Facebook, iar acum misterioasa iubita a miliardarului din Silicon Valley este cel mai cautat personaj de pe Internet. Nunta a fost facuta in secret.

Cei 100 de invitati au fost anuntati ca este petrecerea de absolvire a Priscillei, nicidecum casatoria dintre ea si Mark. Cei doi s-au cunoscut si imprietenit acum mai bine de 9 ani, la Stanford, unde Mark a chemat-o pe Priscilla sa lucreze la Facebook.

Desi fata a acceptat, nu a avut niciodata o legatura oficiala cu celebra retea de socializare. Asta nu inseamna ca nu a influentat directia luata de Facebook in ultima perioada.

CNN precizeaza ca Priscilla a venit in urma cu cateva luni cu ideea ca utilizatorii Facebook sa aiba in sectiunea "Life Event" posibilitatea de a introduce "Organ-donation".

"Dupa ce a terminat scoala a lucrat ca profesoara, pentru ca apoi sa invete sa urmeze medicina" - CNN.

"Iubesc sa gatesc, imi plac lucrurile 'soft', sunt o creatura simpla", se descrie sotia lui Mark pe Facebook.

In ultimul an, Priscilla a incercat sa-l invete pe Mark mandarina. Chan mai vorbeste engleza, spaniola si cantoneza, un dialect din China.