Vorbim despre vloggerii care reușesc ca prin conținutul pe care îl generează pe această platformă să încaseze sume uriașe. Iar pe primul loc este un copil de 7 ani.

1. Ryan ToysReview — 22 milioane de dolari încasate anul acesta

În 2015 a început distracția pentru el, când părinții acestuia au început să filmeze toate jucăriile pe care le primea. Puștiul de 7 ani a strâns 17 milioane de subscriberi în tot acest timp, oferind review-uri la jucării.

2. Jake Paul — 21.5 milioane de dolari încasate anul acesta

În timp ce fratele acestuia, Logan, a avut de suferit în urma unui incident pe Youtube cu un clip fals, Jake se laudă cu încasări de 21.5 milioane de dolari și peste 17 milioane de followeri. Acesta este cunoscut pentru clipurile sale rap postate.

3. Dude Perfect
— 20 milioane de dolari încasate anul acesta

Este un canal bazat pe activități sportive, tips și trickshots extraordinare. Canalul este ținut de 5 persoane și a reușit să atragă mai multe vedete din sport să participe în clipurile produse.

4. DanTDM — 18.5 milioane de dolari încasate anul acesta

A devenit foarte cunoscut după ce a început să transmită live pe Youtube cum se joacă Minecraft, iar de atunci a reușit să umple săli când apare, să aibă milioane de subscribers și să obțină chiar și un rol într-o producție Disney.

5. Jeffree Star — 18 milioane de dolari încasate anul acesta

Într-o altă eră a internetului, Jeffree Star era cea mai urmărită persoană de pe MySpace. În 2014 a făcut tranziția de succes la Youtube, unde a continuat să producă mult conținut dedicat sfaturilor de machiaj. Are peste 11 milioane de subscribers datorită celor 300 de clipuri postate.

6. Markiplier
— 17.5 milioane de dolari încasate anul acesta

Este unul dintre cei mai populari creatori de conținut dedicat jocurilor de pe Youtube și face asta de aproape 5 ani. Activitatea sa i-a adus într-un singur an peste 17 milioane de dolari.

7. VanossGaming — 17 milioane de dolari încasate anul acesta

Este un canal de gaming ținut de canadianul Evan Fong, care rareori se afișează personal. Acesta impresionează prin tehnicile de editare și grafice pe care le pune în clipuri.

8. Jacksepticeye — 16 milioane de dolari încasate anul acesta

Rămânem tot în zona jocurilor, acolo unde irlandezul Sean McLoughlin a fost unul dintre primii Youtuberi care au apărut pe rețeaua Revelmode a lui Disney și PewDiePie. Acesta produce conținut dedicat tinerilor.

9. PewDiePie — 15.5 milioane de dolari încasate anul acesta

A fost unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de pe Youtube, până a devenit implicat într-un scandal de rasism și replici antisemite. Totuși, are 73 de milioane de followeri.

10. Logan Paul — 14.5 milioane de dolari încasate anul acesta

O farsă postată cu un așa-zis cadavru descoperit într-o pădure a fost declinul pentru Logan Paul, care a atras după sine și excluderea de pe Youtube.