Site-ul celui mai puternic program de news din Romania, www.stirileprotv.ro, iti ofera, incepand de joi, spectacolul vietii LIVE, pe internet. Cu doar un click, ai acces, in fiecare zi, la un continut video si editorial premium: programele Stirilor ProTV, editiile speciale ale redactiei stirilor, principalele evenimente ale zilei acoperite in format breaking-news, cu imagini si relatari IN DIRECT ale corespondentilor aflati in locurile fierbinti ale Romaniei.

Utilizatorii www.stirileprotv.ro vor putea, de asemenea, sa urmareasca emisiunile si campaniile marca Stirile ProTv. “Romania, te Iubesc”, “I Like It”, “Dupa 20 de ani”, “Vremea”, “Stirile din sport”, dar si productiile “Promotor” si “Apropo Tv”, atat de appreciate de telespectatorii ProTv. In fiecare zi, cele mai importante evenimente politice ale zilei vor fi comentate si analizate in emisiunea online Gandul.live de pe gandul.info, impreuna cu directorul editorial Mediafax Grup, Claudiu Pandaru si editorialistul Gandul.info, Cristian Tudor Popescu.

ProTV News va fi disponibil de joi, 26 iulie, gratuit, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Abonatii Voyo vor putea urmari in continuare emisiunile marca Stirile ProTV, o parte in avans fata de TV! De asemenea, vor avea acces la arhiva completa a emisiunilor, inclusa in oferta de abonament! Stirile ProTV de la ora 19.00 vor fi in direct EXCLUSIV pe Voyo.ro!