Cei doi oameni din spatele serialului Game of Thrones, David Benieoff si D.B. Weiss, au acordat un interviu celor de la Deadline in care au confirmat definitiv informatia care circula de cateva luni: mai sunt 13, maxim 15 episoade din serial!

"Vor mai fi 2 sezoane pana la final. La putin timp de la inceputul show-ului am discutat sa terminam seria in 70-75 de ore si asa se va intampla. Momentan, sa spunem ca vor fi 73 de ore" spune Benioff.

Acesta a si explicat rationamentul si de ce serialul se apropie de final: "Incercam sa spune o poveste legata cu un inceput, un mijloc si un final. Asa cum a spus Dan, stim de ceva timp ca finalul se apropie si ne indreptam spre acesta.

ATENTIE, URMEAZA SPOILERE DIN ULTIMUL EPISOD

Imaginile din ultimul episod au aratat acest lucru. Daenerys se indreapta, in sfarsit, spre Westeros; Jon Snow este noul rege al Nordului si Cersei se afla pe Tronul de Fier. Si stim ca Night King este acolo, asteptandu-i pe toti. Piesele sunt pe tabla acum. Unele piese au fost date de pe tabla si ne indreptam spre finalul jocului.

Lucrul care ne-a entuziasmat de la inceput de cand am facut propunerea catre HBO este ca nu va fi un show care va continua la nesfarsit in care in fiecare sezon incep noi povesti. Am vrut sa fie o poveste gigantica fara sa vrem sa adaugam alte 10 ore sau sa continuam pentru ca oamenii se uita. Am vrut sa fie un show pe care daca cineva il vede de la un capat la celalalt sa aiba sens ca o poveste continua. Cu siguranta ne indreptam spre jocul final acum" a mai spus acesta.