De la lansare și până în prezent, Facebook nu a oferit niciodată posibiltatea unui utilizator să verifice cine i-a văzut profilul în ultima perioadă.

Vorbim despre un serviciu pe care, într-o formă limitată în varianta gratuită, îl oferă LinkedIn, rețeaua de socializare profesională, dedicată celor care caută un loc de muncă.

Un mit a apărut în ultimii 2 ani despre cum ai putea vedea cine ți-a urmărit în ultima perioadă profilul de Facebook. Trebuie doar să intri pe profilul tău de Facebook și mergi în dreptul casetei de Friends (prieteni), apoi să dai un refresh paginii, apăsând pe butonul F5.

Deși această informație nu a fost verificată și confirmată niciodată, utilizatorii care îți vor apărea în casetă ar trebui să fie și cei care ți-au urmărit recent profilul. Repetăm, însă, este doar un mit.

Un serviciu lansat mai recent de Facebook, și anume Facebook Stories, similar cu cele de pe Instagram, oferă însă o fereastră care te-ar putea lămuri cine îți urmărește mai des profilul.

Aceste „povești” oferă și date despre cine le-a văzut, o informație care te-ar putea ajuta să înțelegi care dintre prietenii tăi interacționează mai des cu bucățile de conținut pe care le postezi.