Sa descarci de pe Internet soft-uri, este ilegat. La fel si sa downloadezi muzica sau filme care intra sub incidenta legilor drepturilor de autor. Paradoxal, tot ilegal este sa descarci un soft pe care il ai deja, dar nu iti functioneaza in varianta originala, platita cuminte de tine.

Dar nu toate fisierele care sunt pe torrente sunt ilegale. Iar cei care fac o expeditie nevinovata pe astfel de pagini web risca la fel de bine sa o pateasca. 

Iata cateva sfaturi care te invata cum sa descarci legal de pe torrente Like a boss, sfaturi pe care iti recomandam sa le folosesti doar esti absolut convins ca programele / filmele sunt gratuite si pot fi downloadate fara problema.

Atragem atentia, de la inceput, ca acestea sunt informatii generale, si ca tot ce faci, faci pe riscul tau. Yoda.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventuale procese in care ai putea fi implicat.

1. Nu folosi niciodata Pirate Bay. E mult prea mult zumzet in legatura cu site-ul. Incearca, in schimb, Demonoid sau IPTorrents.

2. Foloseste un proxy. Aici ai o lista cu proxy-uri publice, scrie Gizmodo.

3. Ajusteaza-ti setarile la BitTorrent

4. Nu face Seed.

5. Daca ai dubii, renunta. 

Piratarea de pe torrente este periculoasa chiar si in Romania, asa ca cel mai bine este sa nu te joci cu focul. Poti asculta muzica oferita de radiourile online, iar pentru filme foloseste cu incredere voyo.ro . Nu uita: de pe torrente merita sa descarci doar softuri gratuite sau fisiere pentru care nu poti fi suspectat ca incalci legile drepturilor de autor.