Nimeni nu doreste sa treaca prin momentul penibil de a da explicatii dupa ce a fost prins ca urmareste filmulete mai putin cuminti. Situatia asta stanjenitoare poate fi evitata cu cateva masuri simple, scrie Gizmodo.

 

Organizarea e cheia

Tine totul intr-un singur folder. In felul acesta scad sansele de a fi prins. Bine, poti face si sub-foldere in respectivul folder, in functie de preferinte.

Grija mare si la denumiri. Cel mai bine e sa alegi nume confuze, insa nu indescifrabile, pentru ca acelea atrag atentia. Poti sa iti faci un cod pe baza de prescurtari, prin care sa denumesti folderele.

O alta idee ar fi sa pui totul intr-o arhiva zip, pe care sa o securizezi cu o parola.

 

Sfaturi pentru Internet

Nu vrei ca cineva sa iti gaseasca link-urile suspecte. Asadar, in loc sa folosesti Internet Explorer, poti trece pe Chrome, care vine cu o functie interesanta: Incognito. Aceasta asigura mai multa intimitate pentru ca face ca browserul sa nu pastreze in memorie adresele site-urilor vizitate si nici sa nu tina minte daca ai downloadat ceva in timp te-ai dat pe net. De asemenea, toate cookie-urile se vor evapora dupa ce vei inchide fereastra.

Inainte sa incepi, inchide functia de auto-complete a adreselor si da logoff daca ai deschis contul de Google. 

 

Cumparaturile

Daca vrei sa platesti pentru continutul deocheat, foloseste un cont special pentru asta. In acest fel diminuezi riscul de hacking si scad sansele ca datele tale sa ajunga pe Internet.

Sa nu dai click nici pe reclamele care apar atunci cand deschizi site-uri porno, pentru ca acestea au de multe ori virusi.