Bloggerul Varun Krishnan a trimis recent pe Facebook aceasta poza, cu o pisica in costum. Barbatul spune ca a primit poza pe WhatsApp si, pentru ca i s-a parut amuzanta, i-a trimis-o unui prieten prin Facebook Messenger.

In timp ce discuta cu amicul sau, a fost delogat de pe contul de Facebook si anuntat ca i s-a blocat contul, din cauza acelei poze, scrie Metro.co.uk. Astfel, in doar cateva secunde, tot istoricul prezentei sale pe Facebook a disparut.

Varun nu este insa singurul utilizator Facebook care pateste asa ceva din cauza acestei poze inocente. Si alte persoane spun ca au avut probleme similare.

Cand Varun a luat legatura cu o persoana din conducerea Facebook, nu a primit nicio explicatie, doar scuze pentru neplacerea creata. Responsabilii Facebook au recunoscut ca a fost vorba de o greseala si poza cu pisica in costum nu incalca regulile retelei de socializare.

E posibil ca problema sa fi aparut din cauza textului blurat, scris pe poza intr-o limba straina, despre care nimeni nu stie ce inseamna.