Daca va doreati noul News Feed si inca erati nelamuriti de data la care il veti putea testa, avem o veste trista pentru voi. Daca nu va numarati printre cei care au fost desemnati testeri, atunci va trebui sa mai asteptati cateva saptamani.

Pe 7 martie, fondatorul retelei, Mark Zuckerberg a schimbat pentru prima oara feed-ul pentru stiri dupa 7 ani, in cadrul unei conferinte de presa. Dupa noul update, utilizatorii vor vedea stirile mai mari, anunturile vor fi puse strategic, iar designul va deveni mai simplu si mai elegant. 

Chris Struhar, coordonatorul proiectului, spune ca noul News Feed va fi o schimbare totala, iar utilizatorii vor putea interactiona mult mai bine cu prietenii. De asemenea, el a adaugat ca noul feed va fi adaptat pentru telefoanele mobile, deoarece din ce in ce mai multi utilizatori au pus pe primul loc varianta pentru device-urile portabile. 

Intarzierile lansarii pentru toti utilizatorii sunt cauzate de cei de la Facebook, care doresc ca fiecare detaliu sa fie pus la punct inainte sa lanseze produsul pentru mai multa lume. "Scopul nostru este la le oferim utilizatorilor o calitate cat mai mare, indiferent de timpul necesar realizarii", spune Chris Struhar. 

Dupa aceste promisiuni din partea coordonatorului, Facebook ne lasa iar in suspans, facandu-ne si mai mult sa ne intrebam cat de spectaculoasa va fi aceasta schimbare.

Pentru a va inscrie in programul Beta al noului News Feed, puteti sa intrati pe www.facebook.com/newsfeed .